preloader

Hidroizolatii pentru terase cu membrana EPDM - Membrane EPDM

Hidroizolatii pentru terase cu membrana EPDM
firma hidroizolatii Constanta

Sistemul de impermeabilizare cristalină funcționează într-un sistem în care există anumite cristale insolubile care blochează capilarele purtătoare de apă.

Inainte de a cumpara sau contacta o societate care are in portofoliu membrane bituminoase trebuie avuta in vedere complexitatea lucrarii care urmeaza a fi executata, pentru a alege membrana potrivita din punct de vedere al raportului calitate-pret. Membranele bituminoase se pot pune in opera la temperatura mediului ambiant intre +5 grade C / +35 grade C.

Caracteristici / Avantaje


– Rezistenta mare la intemperii, inclusiv radiatii UV
– Rezistenta ridicata la imbatranire
– Rezistenta mare la grindina
– Resistenta mare la actiunea factorilor de mediu
– Rezistenta ridicata la solicitari mecanice
– Rezistenta mare la intindere
– Flexibilitate foarte buna la temperaturi scazute
– Permeabilitate ridicata la difuzia vaporilor de apa
– Proprietati bune de termosudare.

Membrana EPDM Firestone pentru hidroizolatii asigura o flexibilitate deosebita a materialului cat si o elasticitate de pana la 300%. In combinatie cu durata mare de viata a acesteia, proprietatile elasticitatii sufera modificari de maxim 10% dupa o perioada de 20 ani, ceea ce face ca membrana EPDM Firestone sa aiba un raport calitate – pret extraordinar.
Avantaje hidroizolatie EPDM:


– Rezistenta la temperaturi extreme, raze UV
– Montaj rapid si eficient al membranei EPDM
– Membrana EPDM vine in role de 6.10 m latime, putand fi amplasata cu usurinta pe acoperisuri fara necesitatea tesaturilor
– Flexibilitate si elasiticitate de pana la 300% pentru o buna preluare a miscarilor cladirii sau a fluctuatiilor de temperatura;
– Impact asupra mediului inconjurator foarte mic, deoarece membrana nu emana substante toxice, apa putand fi colectata pentru utilizare domestica.

firma hidroizolatii Constanta
firma hidroizolatii Constanta

Castigati spatiu suplimentar pentru gradina sau terasa dvs pe acoperisul cladirii.

O terasa circulabila este de fapt placa superioara de beton a acoperisului cladirii fara structura de lemn si tabla, pe care se poate circula fara probleme la finalizarea constructiei.

Terasele circulabile au fost create special pentru utilizarea spatiului pierdut de pe acoperis, pentru posibilitatea panoramica pe care aceasta o ofera cat si pentru amplasarea gradinilor etajate, ce beneficiaza de razele soarelui pe toata perioada zilei. 

Terasele circulabile pot fi regasite in constructii civile precum blocuri de apartamente, case si vile cat si in constructii comerciale sau industriale. O terasa circulabila trebuie hidroizolata perfect pentru a proteja structura de scurgerea sau infiltrarea apei in betonul structurii cauzata de intemperii cat si termoizolata pentru pastrarea temperaturilor optime la interiorul cladirii si a normelor de constructii. 

Care este diferenta intre o terasa circulabila si una necirculabila?

Stratul final al terasei circulabile va fi acoperit cu ulterior cu placi de gresie pentru exterior, marmura, beton amprentat sau lemn special pentru terasa exterioara in timp ce stratul final al terasei circulabile este acoperit cu un strat de pietris. 

Gradinile etajate si acoperisurile verzi au devenit din ce in ce mai populare in lupta cu schimbarile climatice. Pe langa avantajele majore pe care acestea le aduc din punct de vedere al castigului spatiului, amenajarea unei terase cu vegetatie poate aduce acele momente de relaxare de care aveti nevoie pentru a va deconecta de la stresul cotidian. Totodata, puteti lasa frau liber imaginatiei si puteti decora acest spatiu dupa placerea si dorintele dvs, creand astfel un mediu relaxant si placut in caminul dvs. sau in cadrul cladirii pe care o administrati.

La hidroizolarea unei terase verzi trebuie sa tineti cont de durabilitatea materialelor hidroizolante pe termen lung, deoarece acestea sunt supuse la stres de uzura destul de ridicat, datorat fenomenelor atmosferice, a stratului de ozon sau a expunerii indelungate la raze UV.

firma hidroizolatii Constanta
firma hidroizolatii Constanta

Serviciile noastre

Contact

ADRESĂ:

Oferim servicii pe tot teritoriul României

 

Telefon Contact

+40 757 216 655

© MEMBRANAEPDM.COM – TOATE DREPTURILE REZERVATE

Call Now Button