preloader

Platou Level

Platou Level
firma hidroizolatii Constanta

Platoul de dus invisible level

Platoul de dus prefabricat invisible level, este invizibil pentru că este acoperit de pavajul ceramic ales. Aspectul final va fi cel al unui duș cu pardoseala complet plana și la același nivel cu restul baii. Pantele de scurgere sunt ascunse sub pavajul ceramic, captand apa ce este filtrata printre rosturi, și pe care o evacueaza. Include un sifon de scurgere orizontal, amplasat în centrul platoului de dus, pozitionabil la 360°. Un sistem inovativ de duș integrat, care se adaptează la orice stil. Versatil și eficient.

Spatiu amplu si diafan

Fara obstacole. Spatiul in care dusul se integreaza in baie si baia in dus, devenind un tot unitar. Un spatiu omogen, amplu si accesibil, fara separari, cu un design functional si elegant.

Confort maxim

Datorita absenței treptelor și a pantelor. Datorita libertatii de miscare create de faptul ca este un dus complet plan, la același nivel cu restul baii. Perfect pentru persoanele cu handicap. Ideal pentru cei care caută acel sentiment de libertate, pe care ti-l da un duș cu adevărat integrat. Unde sa traiesti in fiecare zi luxul comoditatii absolute.

Curatare eficienta

In afara de faptul ca detine o suprafata de auto-curatare, cu tratament sanitar antibacterian si fungicid, platoul de dus level dispune si de un sistem pentru a putea ridica cu usurinta placile ceramice, permitand astfel accesul in interiorul platoului de dus si la sifonul de scurgere..

Alegerea dimensiunilor

Diferitele dimensiuni ale platoului de dus invisible level, va permit sa instalati diverse formate de placi ceramice, acestea trebuie sa acopere intotdeauna cel putin una dintre dimensiunile platoului de dus (lungimea sau latimea, dupa caz). Daca, printre dimensiunile oferite (pagina 34) nu se regaseste cea dorita, aceasta se poate realiza la comanda. Ceramica pe care o alegem, va fi, de preferinta, portelanata.

Parti componente

firma hidroizolatii Constanta

-inaltime: 26 mm
-material: poliuretan

firma hidroizolatii Constanta
Sifon de scurgere (care se poate transforma in nesifonic) pentru dusul invisible level, care incorporeaza iesire ORIZONTALA (40 mm). Se monteaza in centrul platoului de dus, si este pozitionabil 360°. -inaltimea de instalare a sifonului: 60 mm -iesire: orizontala Ø40h -evacuare: 0,5 litri/secunda S/UNE-EN 274 -compozitie: polipropilen
firma hidroizolatii Constanta

Banda impermeabila pentru imbinari DRY50, 0,13×5 m, pentru tratamentul si impermeabilizarea intalnirii cu parametrii orizontali si verticali.

firma hidroizolatii Constanta
Finisaj compact din pvc de 14 mm x 14 mm. In partea in care se ridica dusul contra peretelui, serveste ca suport de sprijin pentru evitarea frecarii dintre piesele ceramice. In cealalta parte, serveste ca finisaj pentru un rezultat final perfect. In zona inferioara, santurile favorizeaza o aderenta sporita la adezivul EVESTECHflex. Sunt incluse 2 unitati de dimensiunea cea mai mare a platoului de dus.
firma hidroizolatii Constanta
Profile din pvc, care se folosesc pentru sustinerea pavajului platoului. Evita miscarea pieselor ceramice si usureaza ridicarea acestora pentru curatare. Sunt incluse 2 unit. de dimensiunea cea mai mare a platoului de dus.
firma hidroizolatii Constanta
Adeziv pe baza silanica modificata, pentru lipirea materialului ceramic de profile si a benzii perimetrale de dus (unipac 310 ml).
firma hidroizolatii Constanta
Placa de protectie de densitate joasa, care evita deteriorarea dusului in faza de instalare.
firma hidroizolatii Constanta
Unealta fabricata din otel inoxidabil 306, care ajuta la ridicarea placilor ceramice.
firma hidroizolatii Constanta

Serviciile noastre

Contact

ADRESĂ:

Oferim servicii pe tot teritoriul României

 

Telefon Contact

+40 757 216 655

© MEMBRANAEPDM.COM – TOATE DREPTURILE REZERVATE

Call Now Button